Gårdsbutikken Grøntbua

For noen år siden fikk vi fikk mange spørsmål om hvorfor det ikke fantes en gårdsbutikk i GRØNNE LIER. Dette ville vi gjøre noe med og i juni hvert år åpner vi dørene med alt det norsk sesong har å by på av lokalproduserte og friske grønnsaker, frukt og bær. Vi har også et utvalg andre gårdsprodukter. I gårdsbutikken vår finner du blant annet våre solmodne tomater, dyrket på gamlemåten, i et rikt utvalg av sorter og farger.

Utpå sommeren kommer også vår fargerike og søte paprika. Her kan du finne det meste av hva den norske grønnsaksommeren har å by på av smak og farger.
Blant utvalget finner du dagferske agurker, et mangfold av smakfulle tomatvarianter dyrket på “gamlemåten” og paprika i flere farger, alt fra eget drivhus.

 

Foruten egenprodusert blomkål, brokkoli, stilkselleri, kinakål, squash, brokkolini, røde, gule og polkabeter, tomater og paprika  forsøker vi å ha et godt utvalg av friske salater, frukt, bær og andre grønnsaker og krydderurter.

Vi legger vår sjel i å tilby gode, ferske varer og kunnskap om produktene. Spør oss gjerne om det du lurer på, forhåpentligvis kan vi være til hjelp. Vi kan også friste med spennende gårdsprodukter fra andre gårder i distriktet.

Grøntbua er på Facebook; der får du ferske nyheter om hva vi har å by på,- husk å Lik oss på Facebook

Velkommen til smaken av Grønne Lier!